Wie staat er nu juist achter Cuerpo?

Ik ben Caroline De Groof en van jongs af  bezig met sport. Reeds van mijn vijf jaar reed ik paard.  Later deed ik dit op hoog niveau. Het was een aparte levensstijl waarbij we regelmatig naar het buitenland trokken voor jumpingwedstrijden. In 1995 werd ik zo Europees kampioen in Achselschwang, Duitsland. En het jaar nadien, in 1996, Belgisch kampioen. Sport zit in mijn bloed.  Het was dus een logische keuze dat ik in mijn tienerjaren gekozen heb voor de sportschool in Dilbeek. Door deze ervaringen heb ik geleerd dat als je ergens wil geraken, je er ook hard voor moet werken.
Caroline als jong meisje op een jumpingevent.
Door de jaren heen is voeding me ook sterk gaan interesseren.  Het werd een passie. Mijn constante drang om meer te weten over voedsel heeft me ertoe aangezet om de opleiding voedselconsulente te gaan studeren.

In de tijd toen ik afstudeerde, heb ik hiermee niks gedaan maar twee jaren geleden vond ik dat ik van mijn passie mijn beroep moest maken. Het zou me zoveel gelukkiger maken! Door deze ingeving ben ik opleidingen gaan volgen waaronder een post graduaat functional trainer op de sporthogeschool in Brussel. Ik voelde toen meteen dat functional training iets voor mij was!
Caroline tijdens de beklimming van de Col du Galibier in de Alpen.
Ik vind het geweldig mensen te begeleiden naar een fit en gezond leven. Ik geef nu trainingen functional training en voedselbegeleiding in mijn eigen studio, geopend sinds december 2014.


Cuerpo's doel? Iedereen te voorzien van een gezond en krachtig lichaam.

Caroline volledig functional.